Contact2019-02-20T11:49:24+00:00

Over Van Steen en Staal

Van Steen en Staal is in 2007 opgericht met als doel professioneel projectmanagement aan te bieden aan vastgoedeigenaren.

Projectmanagement is een complex vak, waarin het naast vakkennis aankomt op goeie communicatie en documentatie.

U kunt mij inhuren op interimbasis of voor een specifiek project. En wanneer u meer capaciteit nodig heeft, staan de mensen van Vastgoedmeesters altijd paraat.

Neem gerust contact op via 010 752 14 98 of via onderstaand mailadres als u meer wilt weten.

Over mezelf:
In 1998 studeerde ik af aan de TU Delft. Direct na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als projectleider. Inmiddels heb ik dat zo’n achttien jaar voor diverse organisaties gedaan.

Opdrachtgevers doen mij het meeste plezier met complexe projecten. Daarin moet je doorgaan totdat de juiste informatie boven water is, totdat de juiste partijen bij elkaar zitten en totdat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Als dat lukt is de voldoening groot.

Tussen 2007 en 2015 heb ik vanuit mijn bedrijf Van Steen en Staal op inhuurbasis gewerkt, om de vraag van grote organisaties naar flexibiliteit te beantwoorden. Flexibele teams van precies de juiste specialisten hebben de toekomst. Om die reden heb ik in 2008 ook stichting Vastgoedmeesters opgericht, een netwerkorganisatie van freelancers in de vastgoedbranche. Wij werken samen wanneer het moet en alleen wanneer het kan.

 

Realisatie website: Kaliber design & concept
Fotografie: Rubén Dario Kleimeer

Ir. Nienke Ris
Ir. Nienke Ris

Locatie

Van Steen en Staal
Spangesekade 160
3026 GX  Rotterdam
info@vansteenenstaal.nl